راهنمای خرید میکرودرم خانگی

میکرودرم خانگی

پاکسازی صورت یکی از مهترین موارد در حفظ سلامت، زیبایی و شادابی پوست می باشد.میکرودرم یک وسیله زیبایی برای تمام بانوانی است که همیشه به دنبال جوانسازی و زیبایی پوست خود اهمیت می دهند.با دستگاه میکرودرم می توانید همیشه از شر چین و چروک و جوش های سر سیاه خداحافظی کنید.

این دستگاه با لایه برداری های بسیار کم از روی پوست صورت یا بدن شما باعث می شود تا آلودگی های پوستتان را جدا و گردش خون در لایه های زیرین به مراتب بیشتری جریان پیدا کند. امروزه خرید میکرودرم ها با توجه به تنوع مدل ها و همچنین قابلیت های کارایی هر یک از آنان کمی سخت و پیچیده شده است و به همین خاطر در ادامه مطلب به شما خواهیم گفت که چگونه از دستگاه میکرودرم خانگی استفاده کنید.

معرفی سرهای دستگاه میکرودرم خانگی

سری میکروکریستالی

در این سری با استفاده از میکروکریستال ها میزان سایش و قدرت لایه برداری پوست های مرده بر روی سطح پوست افزایش میابد و باعث تحریک کلاژن سازی و جوان سازی پوست و همچنین جذب حداکثری محصولات مراقبتی می گردد.توجه داشته باشید بر روی پوست های آسیب پذیر و شکننده استفاده نشود

سری با سوراخ های بزرگ ( مکش قوی )

این سری دارای دایره بزرگ و مکش قوی و مناسب برای تخلیه جوش های سر سیاه، چربی پوست، تمیز شدن منافذ از لوازم آرایشی و آلودگی های روزمره می باشد.بهتر است پوست های حساس و شکننده با دقت و ملایمت بیشتری از این سری استفاده کنید.این کار را می توانید هر هفته یکبار انجام دهید به مدت ۵ دقیقه

سری با سوراخ کوچکتر ( مکش معمولی )

این سری کوچکتر با مکش کمتر مناسب استفاده برای نواحی کمی حساس‌تر پوست برای خارج کردن چربی، آلودگی‌ها و مواد آرایشی می باشد.

سری بیضی شکل

قابل استفاده روزانه. مناسب برای استفاده در نواحی با دسترسی سخت مثل شیار چروک ها، گوشه و اطراف لب و اطراف بینی می‌باشد.بهتر است در نواحی حساس روی پوست پس از قرار دادن روی سطح پوست سریعا آن را بکشید و جدا نمایید و اینکار را مجدد با سرعت زیاد انجام دهید.بهتر است حرکت دستگاه از پایین به سمت بالا انجام شود این کار باعث سفت شدن و لیفت پوست صورت می گردد.

سری صاف (ماساژ پوست )

ملکرد ضدباکتریایی این نور باعث استریلیزاسیون و پاکسازی پوست می شود. بهترین روش استفاده از دستگاه با این سری این صورت است:بعد از پاکسازی جوش های سرسیاه توسط سری های مکنده میکرودرم کیوت اسکین دستگاه را در حالت نور آبی قرار دهید سپس شروع به ماساژ صورت پرتو آبی نمایید. در این حالت عمق روزنه های پوست وارد فعالیت ضد جوش می شود.فناوری پرتو آبی با کم کردن فعالیت باکتری های مولد جوش باعث کاهش سرعت و عدم شیوع جوش های فعال پوستی می گردد.

توجه داشته باشید استفاده از میکرودرم خانگی در اطراف چشم خودداری کنید.

مکش سری های میکرودرم خانگی

صفحه نمایش LCD

صفحه نمایش LCD یکی از کاربردی‌ترین امکاناتی است که یک میکرودرم خانگی می‌تواند داشته باشد.در قسمت میانی این دستگاه یک صفحه نمایش LCD و پنج دکمه قرار گرفته است. این دکمه ها برای خاموش/ روشن کردن دستگاه، دکمه شروع / توقف، انتخاب حالت و تنظیم سرعت آن قرار گرفته است. در قسمت پایین دستگاه هم یک درگاه برای شارژ قرار گرفته است.

نحوه استفاده از میکرودرم خانگی

  • برای استفاده از میکرودرم خانگی ابتدا صورت خودتان را بشورید سپس با حوله صورت خودتان را خشک کنید، بعد از چند دقیقه که صورتتان خشک شد دستگاه میکرودرم خانگی برداشته دکمه پاور را فشار دهید تا دستگاه روشن شود.
  • سر دستگاه به صورت نزدیک کرده و به آرامی میکرودرم به سمت بالا بکشید، توجه کنید که دستگاه بصورت رفت و برگشت روی صورت نکشید.
  • هربار زمان قرار گرفتن دستگاه در معرض پوست کوتاه باشد.
  • برای خطوط صورت و کنار لب توصیه می شود از سری بیضی شکل استفاده کنید.
  • سری دستگاه را با توجه به نرم یا ضخیم بودن پوستتان انتخاب کنید تا برای پوست صورت مشکلی پیش نیاید.
  • سرعت مکش میکردرم خانگی را با توجه به پوستتان تنظیم کنید.
  • اگر پوستی خشکی دارید دو هفته ای یکبار و یا پوست چربی دارید هفته ای یکبار از دستگاه میکرودرم خانگی استفاده کنید.
  • استفاده از دستگاه میکرودرم بیشتر از ۵ دقیقه نباشد.

گردش خون با استفاده از میکرودرم

نکات مهم هنگام خرید میکرودرم خانگی

  • قابلیت تنظیم سرعت دستگاه میکرودرم خانگی : مهمترین نکته در مورد خرید مکرودرم خانگی باید به آن توجه داشته باشید برخورداری از قابلیت تنظیم سرعت دستگاه مورد نظرتان است
  • منبع تغذیه دستگاه : در هنگام خرید میکرودرمی انتخاب کنید که دارای سری های متعددی باشد، بطور مثال سری های نرم برای لایه برداری از پوست های نازک و سری های زبر برای لایه برداری از پوست های ضخیم استفاده می شود.
  • فیلتر دستگاه : تمامی دستگاه های میکرودرم دارای فیلتر هستند، وقتی شما از دستگاه میکرودرم خانگی استفاده می کنید مکش دستگاه پوست های مُرد یا کنده شده از روی سطح پوست شما را داخل فیلتر جمع آوری می کند و به مرور زمان سبب کاهش مکش دستگاه می شوید.توجه داشته باشید موقع خرید دستگاهی انتخاب کنید که قابلیت تعویض فیلتر داشته باشد.

میکرودرم خانگی نیودرمو مدل nd9001

ویژگی های دستگاه میکرودرم خانگی

  • رفع چین و چروک های سطحی
  • درمان رفع جوش های سرسیاه و جوش های زیر پوستی
  • سفت شدن پوست صورت
  • به جوانسازی پوست کمک می کند
  • موقع استفاده از دستگاه میکرودرم دردی احساس نمی کنید
  • از بین بردن اثرات افتاب سوختگی روی پوست
  • کاهش سوراخ‌های ریز یا همان منافذ باز و بهتر کردن و کوچک‌تر کردن آن‌ها
  • اثر عمقی‌تر این روش، افزایش غلظت کلاژن پوست است. این ماده اصلی ترین ماده ی موثر در شادابی و جوانی پوست صورت است.
  • برای هر نوع پوست قابل استفاده می باشد، توجه داشته باشید قبل استفاده از میکرودرم خانگی با متخصص پوست و مو زیبایی مشورت کنید.

عوارض استفاده از میکرودرم

  • تورم و التهاب پوست
  • ایجاد تغییر رنگ پوست
  • عفونت

میکرودرم درد دارد؟

استفاده از میکرودرم درد ندارد، ممکن است موقع استفاده از میکرودرم خانگی احساس ناراحتی بکنید و پوست شما تا چند ساعت پس از استفاده از میکرودرم احساس جمع شدگی داشته باشید.اما درد ندارد.میکرودرم یکی از بهترین درمان پوستی است که امروزه مورد استفاده قرار گرفته است و نتایج خوبی به همراه داشته.

انجام میکرودرم برای چه کسانی ممنوع است ؟

بلو رایت تراپی چیست؟

یکی از معضلاتی که افراد زیادی دسته پنجه نرم می کنند وجود آکنه های بدخیم زیاد روی صورت است، که بر طبق امار این مسئله در بین زبانوان شیوع بیشتری داری.آکنه به انگلیسی: Acne vulgaris زمانی اتفاق می افتد که منافظ پوست با چربی و باکتری بسته شده باشد. آکنه نوعی بیماری پوستی است که بیشتر در سنین پایین به وجود می‌آید. در بعضی افراد این مشکل پوستی همیشه همراهشان می‌ماند.در این راستا روش های درمانی مختلفی بررسی شد که بر طبق تحقیقات بدست آمده بلو رایت تراپی روش بسیار موثری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فروشگاه های تجهیزات پزشکی
مقایسه، معرفی و راهنمای خرید
مقالات سلامتی
راهنمای استفاده از وسایل و ابزارها