بهترین مارک ایمپلنت

بهترین مارک ایمپلنت دندان

انتخاب بهترین مارک ایمپلنت به فاکتورهای بسیار زیادی بستگی دارد. زمانی که یک یا تعدادی از دندان های بیمار از بین رفته یا کشیده شده باشد، از ایمپلنت دندان استفاده می شود .در واقع ایمپلنت طی یک عمل جراحی جایگزین ریشه های دندان می شود و سپس وقتی به استخوان فک جوش خورد، پروتز دندان روی آن قرار می گیرد.

موفقیت یک عمل ایمپلنت دندان به استخوان فک بیمار، میزان مهارت دندانپزشک، مراقبت های بهداشتی بیمار ازدندان و دهان خود و مهم تر از همه کیفیت و استفاده از بهترین برند ایمپلنت دندان که توسط دندانپزشک مورد استفاده قرار گرفته است، بستگی دارد.

در همین ابتدای کار، برای اشخاصی که اطلاعات کمی در حوزه ی دندانپزشکی به خصوص شاخه ی زیبایی آن دارند، باید بگوییم که مهم است تفاوت‌های ایمپلنت، لمینت و کامپوزیت را بدانید چون مباحث آنها بسیار نزدیک به هم است و بنابراین یادگیری و فهم آنها نیاز به مطالعه‌ی عمیق تری دارد. برای این منظور می‌توانید مقالات بهترین مارک لمینت و همچنین بهترین مارک کامپوزیت را در وب سایت ابزار مد با دقت مطالعه کنید.

چند درصد از موفقیت کاشت به مارک ایمپلنت بستگی دارد؟

هر نوع ایمپلنت دندانی، اگر توسط جراح دندانپزشک با تجربه و کار بلد کاشته شود، نتیجه موفقی برای بیمار خواهد داشت. انتخاب برندهای ایمپلنت با کیفیت بالا هم بسیار تاثیرگذار است و در صورت استفاده از برندهای نامطلوب ایمپلنت، هیچ‌گاه نتیجه ی قابل قبول فراهم نمی شود.

طی تحقیقاتی که توسط محققان و پزشکان آمریکایی انجام گرفته است، آنها به این نتیجه رسیده اند که هر چقدر زمان بهبود کاشت ایمپلنت دندان کمتر باشد به همان میزان موفقیت کاشت بیشتر خواهد شد.

این در حالی است که حتی اگر بهترین نوع ایمپلنت‌های دندانی انتخاب شود اما جراح، در کارش متخصص و با تجربه نباشد، هیچ تضمینی برای موفقیت آمیز بودن عمل کاشت ایمپلنت نخواهد بود.

به طور کلی می توان گفت حدود ۸۰ درصد از عامل موفقیت کاشت ایمپلنت های دندانی به مهارت دندانپزشک بستگی دارد. جراحی و کاشت ایمپلنت و پروتز دندان و طراحی پروتز دندان مصنوعی کاری بسیار تخصصی است و باید از قبل به طور مفصل تحقیق و بررسی کنید تا دندانپزشک با تجربه و متخصص معتمد در این زمینه را بیابید و سپس با اطمینان کامل خود را به او بسپارید.

80 درصد از موفقیت ایمپلنت بهمهارت دندانپزشک بستگی دارد.

حال که به اهمیت موضوع، چه از نظر تاثیر نوع ایمپلنت و چه از نظر تاثیر جراح متخصص ایمپلنت پی بردید، درادامه به معرفی انواع مارک ایمپلنت، کشور سازنده، ویژگی ها و مزایا و معایب هر کدام از آنها می پردازیم. سپس بهترین نوع ایمپلنت در ایران و جهان را معرفی می کنیم.

انواع برند ایمپلنت دندان

مارک های ایمپلنت دندان از لحاظ کشور سازنده، کیفیت، ضمانت، قیمت و تکنولوژی که در آن استفاده شده با هم متفاوت است. در ادامه انواع برندهای ایمپلنت دندان را بر اساس کشور سازنده معرفی می کنیم.

ایمپلنت های آمریکایی

بهترین و با کیفیت ترین نوع ایمپلنت در سطح جهانی ، ایمپلنت های آمریکایی است چرا که فعال ترین و مصمم ترین کشور در ساخت قطعات ایمپلنت، آمریکا است و توانسته است محصولات ایمپلنت خود را که در سبک های متنوعی می باشد، به سراسر جهان صادر کند.

از جمله ایمپلنت های ساخت کشور آمریکا عبارت اند از:

زیمر بیومت (Zimmer Biomet)

این شرکت در سال ۱۹۷۲ تاسیس شد و به دلیل کیفیت و دوام بالای محصولات خود و استفاده از تکنولوژی روزدنیا در تهیه ی اتصالات ایمپلنت به سرعت رشد کرد. امروزه شرکت زیمر بیومت در بیش از ۲۵ کشور جهان فعالیت می کند و  بیش از ۹۰ سال است که محصولات خود را به بیش از ۱۰۰ کشور جهان صادر می کند. و همین سابقه ی شهرت و محبوبیت این شرکت نشان ازاعتماد مصرف کنندگان به محصولات با کیفیت آنها دارد .

خوشبختانه ایمپلنت زیمر در ایران نمایندگی فروش دارد و بهترین نوع ایمپلنت در ایران می باشد. که البته در مقایسه با ایمپلنت های چینی و یا بهترین مارک ایمپلنت کره ای هم هزینه ی بالاتری دارد.

یکی از جدید ترین خدماتی که این شرکت ارائه داده است، استفاده از جنس تانتالیوم به جای تیتانیوم است که طی آزمایشات مکرر نشان داده است که فلز تانتالیوم سازگاری بسیار بالایی با بدن انسان دارد.

ایمپلنت زیمر بیومت: بهترین ایمپلنت آمریکایی

اینترالاک (Intralock)

یکی از بهترین برندهای ایمپلنت پرطرفدار و موفقی که در ایران هم جایگاه ویژه ای دارد برند اینترلاک آمریکایی است. چراکه جنس بسیار خاص این برند باعث شده که مراحلی که طی آن کاشت ایمپلنت انجام می گیرد کاملا بدون درد و عفونت بوده، فرایند بهبودی بسیار سریع و قابل کنترل می باشد و همچنین دوران نقاهت کوتاهی دارد.

همه ی اینها به علاوه ی تنوع در محصولات و قیمت آن باعث جذابیت و محبوبیت زیاد برند اینترلاک در آمریکا و سایر کشور ها به خصوص در ایران شده است.

بایوهورایزونز (Biohorizons)

شرکت بایوهورایزونز از سال ۱۹۹۷ تاسیس شد و توانست با استفاده از تکنولوژی لیزرلاک و تولید ایمپلنت های مخروطی شکل نام خود را در بین شرکت های سازنده ی ایمپلنت معروف کند.

سیستم لیزری ساخته ی این شرکت به دلیل سرعت روند استخوان سازی و کاهش تحلیل استخوان، و همچنین کیفیت و کارایی بالایی که دارد، محبوبیت بسیار زیادی در بین بیماران و دندانپزشکان پیدا کرده است و هم اکنون برند بایوهورایزونز جزء ۵ برند بسیار مطرح جهان می باشد.

نابل بایوکر (Nobel biocare)

ایمپلنت نابل بایوکر برای اولین بار توسط پروفسور برنمارک در کشور سوئد ساخته و معرفی شد که البته بعد ها توسط آمریکا خریداری شد. از ویژگیهای اصلی این برند که تواسته آن را به یکی از پرفروش ترین و موفق ترین برند ایمپلنت در جهان تبدیل کند، امکان قرار دادن دو یا سه تاج روی پایه ی ایمپلنت می باشد که باعث بالا رفتن درصد موفقیت کاشت ایمپلنت شده است.

کارخانه ی سازنده ی این برنددر سه کشور آمریکا، ژاپن و سوئد می باشد ولی دفتر مرکزی آن در زوریخ سوئیس قرار دارد. امروزه این شرکت با بیش از ۶۰ سال سابقه محصولات و خدمات خود را به بیش از ۸۰ کشور جهان صادر می کند.

 ترى اى (۳I)

یکی دیگر از موفق ترین و بهترین ایمپلنت ها، برند تری ای آمریکایی می باشد. درصد بسیاری از معروفیت این برند به دلیل جلوگیری از کاهش تحلیل استخوان بعد از کاشت ایمپلنت می باشد . همچنین کار با آن بسیار راحت می باشد و استحکام و طول عمر زیادی دارد.

با آنکه هزینه ی این نوع از ایمپلنت کمی بالاست اما محبوبیت آن به دلیل مزایای ذکر شده همچنان باقیست.

Biocen max2.5

این برندآمریکایی به دلیل طراحی خاصی که دارد بیشتر برای کاشت دندان های فک بالا  به کار می رود . و با توجه به این که در ۴ سایز مختلف تولید شده باید دندانپزشک حاذق با توجه به نوع دندانی که بیمار از دست داده تشخیص بدهد که کدام سایز را استفاده کند. مزیت استفاده از این برند قیمت کم و مقرون به صرفه ی آن می باشد.

با توجه به اطلاعاتی که از انواع برند های آمریکایی پیدا کردید به طور خلاصه می توان گفت که:

بهترین مارک ایمپلنت آمریکایی برند زیمر بیومت (Zimmer Biomet) می باشد.

ایمپلنت های سوئیسی

ایمپلنت های سوئیسی در سطح جهانی جایگاه و محبوبیت خاص خود را دارند و عبارت اند از :

اشترامن (Straumann)

معتبر ترین و بهترین مارک  ایمپلنت سوئیسی در سطح بین المللی برند اشترامن است. مهندسی دقیق در ساخت، ماندگاری بسیار بالا، طول درمان کوتاه و همچنین کاهش احتمال خطر شکستن ایمپلنت از مزایای این برند سوئیسی می باشد که آن را تبدیل به یکی از استاندارد ترین نوع مارک های ایمپلنت دندان کرده است.

این نوع از ایمپلنت برای افرادی که در تراکم استخوان فک خود مشکل دارند بسیار مناسب است.

ایمپلنت اشترامن :بهترین ایمپلنت سوئیسی

ایده (dr.Ihde)

این برند سابقه ی ۶۰ ساله در تولید و ساخت تجهیزات دندانپزشکی درکشور سوئیس داشته و یکی از تولیدات آن که توسط دکتر ایده به ثبت رسیده است ایمپلنت ایده نام دارد.

 ایمپلنت ایده از جنس تیتانیوم یا آلیاژ تیتانیوم ساخته شده است و طول عمر و ماندگاری بسیار زیادی دارد. همچنین این برند طراحی منحصر به فردی دارد که در شرایط سخت جراحی کارایی بالایی دارد.

قیمت برند سوئیسی ایده به نسبت پایین است. و با توجه به مزایایی که ذکر شد متاسفانه برخی معتقد هستند که این نوع از ایمپلنت در زمینه ی جراحی و پروتز متحرک دندان، برند ضعیفی می باشد.

اس پی ای (SPI)

این برند سوئیسی که در ایران هم بسیار شناخته شده است و در فروشگاه های تجهیزات دندانپزشکی تهران و سایر شهرستان ها به راحتی در دسترس است، دارای مزیت هایی از جمله ایمنی بالا، سازگار بودن با تمام انواع تاج دندان و پروتز های دندانی و همچنین دارای پیچ اباتمنت بسیار محکم می باشد.

این برند به نسبت قیمت بالایی دارد ولی باز هم از اشترومن ارزانتر است. از دیگر برند های سوئیسی که البته در ایران شناخته شده نمی باشند، برند اس ای سی (SIC) و برند TRI می باشد. و بنابراین میتوانیم اینگونه بگوییم که :

بهترین برند ایمپلنت سوئیسی برند اشترامن (Straumann) می باشد.

ایمپلنت های آلمانی

یکی دیگر از کشور هایی که در زمینه ی ساخت ایمپلنت های دندان فعالیت گسترده ای داشته، کشور آلمان است. انواع برندهای ایمپلنت آلمانی عبارت است از :

ایمپلنت زایو (Xive) که با استفاده از آن دندانپزشک می تواند روند درمانی را مشخص کند و از گرید ۱ تا ۵ تیتانیوم را  بسته به کاربرد هر قطعه در محصولات خود دارد. برند ایمپلنت زایو عمکرد بالایی در جوش خوردن با فک دارد و قیمت بسیار مناسب و دوام نسبتا بالایی دارد. از سال ۱۳۷۰ شرکت آباداناتک نمایندگی این برند را در ایران برخوردار می باشد.

ایمپلنت زایو: بهترین مارک ایمپلنت آلمانی

ایمپلنت مدنتیکا (Medintika) که به نسبت گران قیمت است ولی میزان تحلیل استخوان در آن کم است و بنابراین موفقیت بالایی دارد.

ایمپلنت بگو (Bego) که به نسبت هزینه ی معقولی دارد و از فلز زیرکونیم در اباتمنت های خود استفاده می کند.

ایمپلتا DRS که شنیده شده از اشترومن کپی برداری شده و قیمت آن گران است.

بهترین مارک های ایمپلنت موجود در دنیا

به غیر از کشور هایی که در بالا ذکر شد کشورهای دیگری از جمله کره، فرانسه، سوئد و حتی ایران در راستای تولید ایمپلنت های درجه یک و کاربردی تلاش های زیادی کرده اند .

سازندگان ایمپلنت در جهان هر روزه مشغوال ارتقاء سیستم های ایمپلنت خود هستند. اما می توانیم اینگونه بگوییم که بهترین مارک ایمپلنت که در بین بیماران و دندانپزشکان سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد برندهای زیر می باشد:

بهترین مارک های ایمپلنت در دنیا

آیا برند های معروف ایمپلنت دندان ساخت ایران موجود است؟

امروزه شرکتهای ایرانی توانسته اند مارک های معتبری از ایمپلنت را بسازند ولی نه به طور صد درصد بلکه بعضا قطعات مورد نیاز، وارداتی و مونتاژ شده ی ایران می باشد.

حدودا ۵۰ نوع برند ایمپلنت خارجی در ایران موجود است و برند های ایرانی قیمت های کمتری نسبت به برندهای خارجی دارند. دندانپزشکان باید باتوجه به نیاز بیمار و در نظر گرفتن قدرت مالی او تصمیم بگیرند که از چه نوع برند ایمپلنت برای بیمارشان استفاده کنند.

معیار هایی برای انتخاب بهترین ایمپلنت دندان

  • جنس و کیفیت مواد اولیه در ساخت ایمپلنت
  • طول عمر و ماندگاری ایمپلنت
  • میزان شهرت برند ایمپلنت
  • تبحر و مهارت دندانپزشک

عوارض برند های نا مرغوب ایمپلنت دندان

  • بی حسی و خارش در ناحیه ی لثه، زبان و لب ها که این موضوع نشان دهنده ی پس زدن پایه ی ایمپلنت در فک می باشد.
  • بیرون آمدن بیش از حد دندان از لثه که نشان دهنده ی فاصله ی بین دندان و لثه در نتیجه ی تحلیل لثه می باشد.
  • عفونت، التهاب و خونریزی لثه
  • بوی بد و مزه ی بد دهان
  • شکستن ایمپلنت دندان
  • درد و ناراحتی بیش از حد
  • مشکلات در جویدن غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فروشگاه های تجهیزات پزشکی
مقایسه، معرفی و راهنمای خرید
مقالات سلامتی
راهنمای استفاده از وسایل و ابزارها